VoorVoetbal.nl

Pure2Improve

Pure2Improve Kinesiology Tape - 5 cm x5 m - Set van 2

€ 11,95

Kies maat:

Omschrijving van Bol.com

De Sportamundo Kinesiology Tape Red - 5cm x 5m - Set van 2 is een dunne en elastische tape. De kinesiotape is dusdanig ontworpen dat het het genezingsproces van je spieren bevorderd. Door de rode tape wordt de doorbloeding in de spieren gestimuleerd waardoor je spieren sneller zullen herstellen. Daarnaast ondersteunt de sporttape je spieren en vermindert zo de kans op overbelasting van je spieren.

Tip: om ervoor te zorgen dat de tape goed blijft zitten is het belangrijk om je huid van te voren schoon te maken en de tape van binnenuit uit te wrijven. Zo blijven ook de uiteindes goed zitten.

Materiaal

De sport tape is gemaakt van licht en elastisch katoen. Hierdoor zit de tape comfortabel en beweegt het makkelijk mee met je lichaam. Zo blijf je je bewegingsvrijheid behouden en zal je amper merken dat de tape op je lichaam zit. De spiertape heeft een lengte van 5 meter en zal ongeveer 4 tot 7 dagen blijven zitten. De kinesiologie tape wordt geleverd als set van 2.

Overige toepassingen

De kinesiology tape kan ook voor andere doeleinden ingezet worden. Zo zijn er verschillende voorbeelden waarbij 'medical taping' hielp. Je kunt hierbij denken aan oplossingen voor hooikoorts, lymfedrainage en oorsuizen.