VoorVoetbal.nl

Ciclón Sports

Ciclón Sports Loopladder 6 meter - Speedladder - Trainingsladder met vaste/ niet verschuifbare treden

€ 23,95

Kies maat:

Omschrijving van Bol.com

Op zoek naar een loopladder om fit te worden of om jouw behendigheid, snelheid en/of kracht te verbeteren? Deze 6 meter loopladder van het merk Ciclón Sports is erg geschikt als trainingstool om jouw doelen te behalen. Ciclón Sports is hét merk op het gebied van trainingsmaterialen met betrekking tot hardloop coördinatie, behendigheid, snelheid en kracht.

Deze speedladder met een lengte van 6 meter heeft 12 vaste treden waardoor deze niet zullen verschuiven wanneer je hier per ongeluk op stapt of springt. De treden zitten namelijk met een soort pin aan het koord gevestigd. Doordat de treden aan de ladder vast zitten ruim je hem gemakkelijk op en leg je hem de volgende training weer netjes neer.

Tip! Profiteer nu van combikorting door meerdere trainingsladders te kopen. De loopladders hebben aan het uiteinde een handig kliksysteem waardoor je meerdere loopladders aan elkaar kunt koppelen. Op deze manier kun je een enorm lange of varianten op de rechte loopladder maken, bijvoorbeeld in circuitvorm.

Specificaties: