VoorVoetbal.nl

Manchester United

Adidas Manchester United Uitshirt Heren

€ 84,95

Kies maat:

Omschrijving van Subside

Dit is het officiële adidas Manchester United uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Manchester United de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Het Manchester United uitshirt is dit jaar geïnspireerd door het uittenue van begin jaren '90. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de opvallende blauwe zigzag banen op het voetbalshirt. Door deze banen zijn flitsende strepen verwerkt. Het uitshirt bevat verder een ronde hals in het wit en de adidas strepen op de schouders zijn rood. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het rood en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Teamviewer staat op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Kohler. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als Ronaldo, Greenwood, Pogba, Sancho, Fernandes, Rashford, Cavani, Maguire, Lingard, Varane en nog meer spelers.

100% polyester. De Manchester United tenues zijn uitgerust met de Adidas AeroReady Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.

Bedrukking
Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden.