VoorVoetbal.nl

Inter Milan

Nike Inter Milan 3rd Shirt Heren

€ 64,95

Kies maat:

Omschrijving van Subside

Dit is het officiële Nike Inter Milan 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Inter de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Het Inter Milan 3e voetbalshirt is dit seizoen overwegend zwart van kleur en wordt op het midden van het shirt gekenmerkt door verschillende diagonale blokken in de kleuren geel, lichtblauw, oranje en groen. Hierop is de naam van hoofdsponsor Inter Fan Tokens aangebracht. Verder bevat dit 3e shirt een polo kraag met twee knoopjes. Op de linkerborst het logo van Inter Milan in het blauw en groen en op de rechterborst het logo van Nike. Dit voetbalshirt wordt gedragen door spelers als De Vrij, Lautaro, Correa, Dzeko, Dumfries, Barella en nog meer spelers.

100% polyester. De Inter Milan tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.

Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Inter Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële printing, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.